service

Vi lagar och Rensar

Vi fixar alla typer av datorer, alla märken och alla typer av problem på såväl stationära såsom bärbara. Det kan röra sig om att din dator är långsam, har virus eller är helt stendöd, spillskador etc.. självklart hjälper vi även till med kontakten med ert försäkringsbolag.

E-Handel

I Starten av Kramfors Data, använda vi oss uteslutande OSCommerce som plattform för e-handel. Nu mixar vi friskt mellan OSC och WordPress, de teman som vi tillhandahåller idag är till 99% kompatibel med WooCommerce.

Auktioner/Annonser

Nytt för 2015 är att vi nu satsar stenhårt på att sälja och bygga ut Auktions och Annonssiter. Här finns ett exempel på vår nyaste auktionssite Sportsonly en site som uteslutande säljer sportsaker via auktion.

Garantier

Bra service och god kontakt med våra kunder anser vi vara ett måste. Därför lämnar vi alltid minst 3 månaders garanti på utfört arbete vid reparationer, och på viss (begagnad) hårdvara så länge som upp till 1 år.

Open Source

Du som investerare kommer att jubla om ni använder open source produkter. Med open source produkter får ni tillgång ett väldigt stort utbud av produkter och ni kommer snabbt igång. Företag som Facebook, Amazon, Bwin, Spotify, Klarna använder sig av open source produkter.